Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch 6, yeni işlemcisiyle yüzde 10 daha hızlı olacak

Samsung'un 2023 yılının ikinci yarısında tanıtması beklenen Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic isimli akıllı saatleri, Exynos W980 işlemciden güç alacak. 
Samsung Galaxy Watch 6, yeni işlemcisiyle yüzde 10 daha hızlı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Samsung, muhtemelen 2023'ün ikinci yarısında Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 ile birlikte iki yeni akıllı saati olan Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic'i piyasaya sürecek. Yaklaşan akıllı saatlerin gelişmiş sağlık takibi ve özellikleri getirmesi bekleniyor. Ortaya çıkan yeni bir rapor ise saatlerin işlemcisi hakkındaki detayları ortaya çıkardı.

Galaxy Watch 6 serisi, Exynos W980 işlemci ile gelişmiş performansa sahip olacak

Samsung Galaxy Watch 6, yeni işlemcisiyle yüzde 10 daha hızlı Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy Watch 6 serisinde kullanılacak olan Exynos W980 işlemci, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5 serilerinde kullanılan Exynos W920 yonga setinden %10 daha hızlı olacak. 5nm kullanılarak üretilmesi beklenen bu işlemcinin CPU ve GPU yapılandırması henüz bilinmesede saatlerin pil ömrünün artması oldukça muhtemel.

Daha yüksek çözünürlüklü ekrana sahip olacak Galaxy Watch 6 serisinden Galaxy Watch 6 Classic, Samsung'un akıllı saatlerinde ünlü olan ikonik döner çerçeveyi geri getirecek. Daha ince bir çerçeveye sahip olacak Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic, önceki nesle kıyasla daha yüksek batarya kapasitesine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim