Anlık Bildirim

Samsung akıllı saatler indirime girdi!

Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları kampanyası ile Samsung akıllı saatlerde indirimler başladı. Samsung'un en yeni modellerinden Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch Classic modelleri indirime girdi.

Samsung akıllı saatler indirime girdi! Tam Boyutta Gör

Amazon’un Gülümseten Kasım Fırsatları kampanyasında Samsung Galaxy Watch akıllı saatlerde indirimler başladı. Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic modelleri uygun fiyatlara satın alınabiliyor.

Amazon'dan satın almak için: İndirimli Galaxy Wach Akıllı Saatler

Galaxy Watch 6’nın Öne Çıkan Özellikleri

Samsung akıllı saatler indirime girdi! Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Watch 6, önceki modele göre daha büyük ekran ve daha ince çerçeve ile geliyor. 40mm ve 43mm olarak iki farklı boyut seçeneği bulunuyor.

480 x 480 çözünürlüğünde Super AMOLED panelin kullanıldığı ekran, çizilmelere karşı dayanıklı Safir Kristal cam ile geliyor. Önceki modele göre %18 daha hızlı olan Exynos W930 yonga seti kullanılıyor. Gelişmiş uyku takibi, EKG ve kalp ritmindeki düzensizlikleri uyarma özellikleri dikkat çekiyor. Tam şarjla 40 saate kadar dayanabilen Galaxy Watch 6, hızlı şarj özelliği sayesinde 30 dakikada %45’e kadar şarj oluyor.

Amazon'dan satın almak için: Galaxy Watch 6

Galaxy Watch 6 Classic'in Öne Çıkan Özellikleri

Samsung Galaxy Watch 6 Classic, 44 mm ve 47mm olarak iki farklı boyut seçeneği sunuyor. Galaxy Watch 6’dan farklı olarak paslanmaz çelik kasası, döndürülebilir metal çerçevesi ve tasarımsal farklılıkları bulunuyor.

Önceki modele göre %18 daha hızlı olan Exynos W930 yonga seti kullanılıyor. Gelişmiş uyku takibi, EKG ve kalp ritmindeki düzensizlikleri uyarma özellikleri dikkat çekiyor. Galaxy Watch 6 Classic, hızlı şarj özelliği sayesinde 30 dakikada %45’e kadar şarj oluyor.

Amazon'dan satın almak için: Galaxy Watch 6 Classic

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim