Uygulama ile Aç

Samsung’un Android 13 güncelleme takvimi belli oldu: İşte güncellenecek modeler ve tarihler

Abone Ol

Samsung’un Android 13 güncelleme yol haritası bir süre önce ortaya çıktı. Samsung’un onlara akıllı telefon ve tablet modellerine Android 13 güncellemesinin ne zaman geleceği belli olmuş oldu.

Samsung, son yıllarda Android sürüm güncellemelerine oldukça hızlı tepki veriyor. Geçtiğimiz yıl birçok cihazını Android 12’ye geçiren firma, kısa süre önce Galaxy S22 serisi için de Android 13 güncellemesini yayınlayarak yeni bir güncelleme dalgasını başlatmış oldu. Şimdi ise kalan modellerin Android 13 güncellemesini ne zaman alacağı ortaya çıktı.

Ayrıca bkz.

Galaxy S22 için One UI 5.0 tabanlı Android 13 güncellemesi çıktı

Açıklanan güncelleme takvimi, Galaxy cihazlara One UI 5.0 ve Android 13 güncellemesinin ulaşacağı tarihleri gösteriyor. Görüldüğü kadarıyla Kasım ayı Samsung için oldukça yoğun geçecek. Aralık, Ocak ve Şubat aylarında ise daha eski ve orta seviye modellere ağırlık verilecek.

Samsung’un Android 13 güncelleme takvimi 

Yayınlanan takvimin Güney Kore için geçerli olduğunu belirtelim fakat Samsung’un şimdiye kadarki güncelleme davranışına baktığımızda, cihazlara genellikle benzer dönemlerde aynı güncellemeyi verdiğini görüyoruz. Kasım ayında Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy S21 serisi, Galaxy S20 serisi ve Galaxy Note 20 modellerine kararlı Android 13 ve OneUI 5.0 sürümü verilecek. Galaxy S20 FE ise Aralık ayında bu güncellemelere kavuşacak. Tam liste ise şöyle;

Ekim 2022

Kasım 2022

Aralık 2022

Ocak 2023

Şubat 2022

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
30 Yorumun Tamamını Gör