Uygulama ile Aç

Samsung'un özel kamera uygulaması daha fazla Galaxy telefona geliyor: İşte tam liste

Abone Ol

Samsung'un Galaxy S22 serisi için yayınladığı Camera Assistant uygulaması artık diğer birçok Galaxy akıllı telefonda da kullanılabilecek. Şirket model listesini paylaştı.

Samsung'un One UI 5.0 ile hayata geçirdiği yeni özelliklerden biri de kamera üzerinde daha fazla kontrole imkân tanıyan Camera Assistant uygulamasıydı. Kamera asistanı sadece Galaxy S22 için kullanıma sunulmuş olsa da artık durum değişti.

Ayrıca bkz.

Kamerası en iyi çeken telefonlar

Güney Koreli dev Camera Assistant'ı bazı iyileştirmelerle güncelledi. Sadece bununla yetinmeyen şirket uygulamayı daha geniş bir model yelpazesi için kullanıma sunuyor. Aşağıdaki listede yer alan telefonlar Camera Assistant uygulamasına sahip olacak:

Yeni özellikler neler?

Eklenen yeni özellikler arasında %50 (Orta) veya %100 (Yüksek) seviyelerinde uygulanabilen ancak istenildiği taktirde devre dışı bırakılabilecek görüntü yumuşatma modları var. Kamera uygulamasındaki bir diğer yenilik deklanşör hızını ayarlayabilme.

Ayrıca her 1 saniyede, 1.5 saniyede, 2 saniyede, 2.5 saniyede ve 3 saniyede bir fotoğraf çekmeyi sağlayan daha fazla zamanlayıcı seçeneği mevcut. Tüm bunlara ek olarak video çekerken cihazın aşırı ısınmasını önlemek için ekranı zaman zaman karartmak da artık mümkün.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör