Uygulama ile Aç

Tecno Phantom V Fold 2 ve Phantom V Flip 2, yakında piyasaya sürülebilir

Tecno'nun yeni katlanabilir cihazları Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G, yeni bir sertifika daha aldı. İşte yakında piyasaya sürülmesi beklenen cihazların detayları:

Geçtiğimiz yıl ilk katlanabilir telefonları Phantom V Fold ve Phantom V Flip'i tanıtan Tecno, şimdilerde Phantom V Fold 2 ve Phantom V Flip 2 isimli yeni katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Geekbench'te listelenen bu cihazlar, yakın bir zamanda ise yeni bir sertifika daha aldı.

Ayrıca bkz.

Motorola Edge 50 Ultra'nın teknik özellikleri ortaya çıktı

Tecno Phantom V Fold 2 ve V Flip 2, EEC sertifikası aldı

Geçtiğimiz aylarda Geekbench'te listelenen AE10 model numarasına sahip Tecno Phantom V Fold 2, tek çekirdek testinde 1274, çoklu çekirdek testinde ise 3856 skorunu elde etmişti. AE11 model numarasına sahip Phantom V Flip 2 ise tek çekirdek testinde 814, çoklu çekirdek testinde 2866 skorunu elde etmişti.

Yakın bir zamanda ortaya çıkan EEC sertifikası ise markanın Phantom V Fold 2 ve V Flip 2 üzerinde çalıştığını ortaya çıkarsa da teknik özellikleriyle ilgili somut ayrıntılara değinmemekte. Ancak Ocak ve Şubat aylarında ortaya çıkan Geekbench listeleri, her iki modelin de sırasıyla Dimensity 9000+ ve Dimensity 8050 yonga setlerine sahip olduğunu ortaya çıkarmıştı.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör