Anlık Bildirim

Tecno Phantom V Fold 2 ve Phantom V Flip 2, yakında piyasaya sürülebilir

Tecno'nun yeni katlanabilir cihazları Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G, yeni bir sertifika daha aldı. İşte yakında piyasaya sürülmesi beklenen cihazların detayları:
Tecno Phantom V Fold 2 ve V Flip 2, yakında piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl ilk katlanabilir telefonları Phantom V Fold ve Phantom V Flip'i tanıtan Tecno, şimdilerde Phantom V Fold 2 ve Phantom V Flip 2 isimli yeni katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Geekbench'te listelenen bu cihazlar, yakın bir zamanda ise yeni bir sertifika daha aldı.

Tecno Phantom V Fold 2 ve V Flip 2, EEC sertifikası aldı

Tecno Phantom V Fold 2 ve V Flip 2, yakında piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz aylarda Geekbench'te listelenen AE10 model numarasına sahip Tecno Phantom V Fold 2, tek çekirdek testinde 1274, çoklu çekirdek testinde ise 3856 skorunu elde etmişti. AE11 model numarasına sahip Phantom V Flip 2 ise tek çekirdek testinde 814, çoklu çekirdek testinde 2866 skorunu elde etmişti.

Yakın bir zamanda ortaya çıkan EEC sertifikası ise markanın Phantom V Fold 2 ve V Flip 2 üzerinde çalıştığını ortaya çıkarsa da teknik özellikleriyle ilgili somut ayrıntılara değinmemekte. Ancak Ocak ve Şubat aylarında ortaya çıkan Geekbench listeleri, her iki modelin de sırasıyla Dimensity 9000+ ve Dimensity 8050 yonga setlerine sahip olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim