Uygulama ile Aç

Togg, çekilişle teslim edilecek T10X sayısını 20 bine çıkardı

Abone Ol

T10X için 7 günde 100 bin ön sipariş alan Togg, ilgiden oldukça memnun. Şirket, gelen yoğun talebe biraz olsun yanıt verebilmek için çekilişle teslim edilecek elektrikli SUV sayısını artırdı.

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg T10X için ön sipariş süreci devam ediyor. 27 Mart'a kadar devam edecek sürecin ilk 7 gününde 100 bin adet ön siparişe ulaşıldı.

Ön sipariş sayısı ne kadar fazla olsa da, çekilişle teslim edilecek araç sayısı ilk etapta 12 bin olarak açıklanmıştı. Gelen talep doğrultusunda bu sayı artırıldı. Togg'dan yapılan açıklamada, "Yoğun ilginiz için teşekkür ediyor çekilişle teslim edilecek T10X adedini 12 binden 20 bine çıkarıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Daha önce çekiliş tarihi 28 Mart olarak açıklanmıştı. Bu tarih de bir gün ileri alınarak 29 Mart oldu. Ön sipariş sürecinde ise bir değişiklik yok. 27 Mart tarihinde sona erecek.

Togg T10X siparişleri Trumore uygulaması veya www.togg.com.tr adresinden yapılabiliyor. Ön sipariş başvurusu yapıp çekilişe hak kazanmak için 60 bin TL ön ödeme gerekiyor. Togg T10X fiyatları 953 bin TL'den başlıyor. Otomobilin özellikleriyle ilgili detaylar için bu linkteki haberimize göz atabilirsiniz.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
70 Yorumun Tamamını Gör