Uygulama ile Aç

Türkiye'de Yılın Otomobili ödülü 2023 adayları açıklandı

Abone Ol

Otomotiv Gazeteciler Derneği (OGD) düzenlenen Türkiye'de Yılın Otomobili ödülü için adaylar açıklandı. 33 adaydan 7'si finale kalacak. Haziran ayında birinci otomobil belli olacak.

Türkiye’de otomobil sektörünün prestijli ödüllerinden “Türkiye’de Yılın Otomobili” ödülü için adaylar belirlendi. Otomotiv Gazeteciler Derneği (OGD) tarafından düzenlenen ödül için 33 aday yarışacak.

33 adaydan 7'si finalist olacak 

Geçen sene Şubat ayı ile bu sene Şubat ayı arasında Türkiye’de satışa sunulan modeller arasından yapılan ön değerlendirme sonucunda 33 aday belirlendi. Otomotiv gazetecilerinin yapacağı test sürüşleri ve oylama sonucunda 33 aday otomobilden 7 tanesi finale kalacak. Nisan ayında finalist otomobiller açıklanacak. Haziran ayında ise Türkiye’de Yılın Otomobili belli olacak. Ayrıca “Yılın Tasarımı”, "Yılın İnovatif Projesi” ve “Yılın Basın Lansmanı” kategorilerinde de özel ödüller verilecek.

Ayrıca bkz.

Elektrikli Fiat 500e Türkiye fiyat listesi açıklandı

Türkiye'de Yılın Otomobili 2023 ödülü adayları

2022'de Hyundai Tucson kazandı

Geçen sene 64 otomotiv gazetecisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Hyundai Tucson modeli Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 ödülünü elde etti. “Yılın Tasarımı" kategorisinde birinciliği BMW 4 Serisi Gran Coupe kazanırken, "Yılın Basın Lansmanı" ödülünü Fiat Egea Hybrid Lansmanı, "İnovasyon" ödülünü ise "Yol Arkadaşım Connect" projesiyle yine Fiat kazandı.

186



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
27 Yorumun Tamamını Gör