Uygulama ile Aç

Vivo Pad 2'nin özellikleri sızdı: 144 Hz ekran ve Dimensity 9000 işlemciyle geliyor

Abone Ol

Çinli Vivo markası ürün portföyünü yeni bir tabletle genişletmeye hazırlanıyor. Şirketin üzerinde çalıştığı Vivo Pad 2'nin yonga seti ve ekranıyla ilgili önemli detaylar ortaya çıktı.

Vivo ilk tabletini geçtiğimiz yılın Nisan ayında piyasaya sürmüştü. Çinli markanın şimdi de cihazın devam modeli üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Mobil cihaz sektörünün güvenilir kaynaklarından biri olan Digital Chat Station, Vivo Pad 2 hakkında bazı detaylar verdi.

Ayrıca bkz.

BlackBerry filminin ilk fragmanı yayınlandı

Aktarılan bilgilere bakılırsa yeni model MediaTek Dimensity 9000 yonga setinden güç alacak. Bu arada TSMC'nin 4 nm fabrikasyon süreciyle üretilen bu işlemcinin 7 Şubat resmi tanıtımı yapılan OnePlus Pad tablette de kullanıldığını hatırlatalım.

Daha iyi ekran taşıyacak

Şirketin Vivo Pad 2'de 2560 x 1600 piksel çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı sunan 12 inç LCD ekran kullanacağı ifade ediliyor. Hatırlayacağınız üzere ilk piyasaya sürülen Vivo Pad modelinde 11 inçlik bir LCD panele yer verilmişti.

Ne yazık ki Vivo Pad 2'nin lansman tarihi konusunda henüz bir detay yok. Yeni tablet muhtemelen Vivo X Fold 2 ve Vivo X Flip katlanabilir akıllı telefonlarla aynı zamanda çıkış yapacak. Etkinliğin Nisan ayında yapılması bekleniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör