Uygulama ile Aç

WhatsApp yakında grup sohbetlerinin geçmiş katılımcılarını gösterecek

Abone Ol

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde grup konuşmalarının katılımcı sayısını genişletmişti. Şimdilerde ise WhatsApp, bulunduğunuz grupta son 60 gün içerisindeki geçmiş katılımcıları gösterecek.

WhatsApp, grup konuşmalarına katılmaktan hoşlanan kullanıcıları için uygulamaya birkaç yeni özellik eklemişti. Önce bir grupta bulunan katılımcıların kapasitesini genişleten WhatsApp, daha sonrasında üyelere bildirim gitmeden bir gruptan sessizce çıkmanıza izin veren bir işlev geliştirmişti. Şimdilerde ise WhatsApp, gruplar için başka bir özellik daha getiriyor.

Ayrıca bkz.

Çalınan 5.4 milyon Twitter kullanıcısının hesap bilgileri satışta

Geçmiş Katılımcılar özelliğiyle artık grup mesajlarındaki geçmiş katılımcıları görebileceksiniz

WABetaInfo tarafından tespit edildiği üzere WhatsApp, Geçmiş Katılımcılar özelliğini Android uygulaması için geliştirmeye başladıktan sonra iOS uygulaması kullanıcılarına da bu özelliği getirmek için çalışmalara başladı. Geçmiş Katılımcılar özelliği ile WhatsApp kullanıcıları, son 60 gün içinde bir gruptan kimin ayrıldığını veya çıkarıldığını görebilecek.

Şimdilik beta kullanıcılarına sunulan Geçmiş Katılımcılar özelliğinin yakında tüm kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör