Uygulama ile Aç

WhatsApp, yeni güvenlik özelliklerini duyurdu: Kilitli sohbetler ile güvenliğinizi artırın

Abone Ol

Son zamanlarda sıklıkla yaşanılan dolandırıcılık olaylarına karşı WhatsApp, yeni Güvenli Merkezini duyurdu. Bu merkez ile gelen yeni özellikler arasında ise en çok dikkat çeken kilitli sohbetler oldu.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz günlerde bazı Android cihazlar için Material You tasarımına geçmişti. Kendini geliştirmeye devam eden uygulama, yakın bir zamanda ise yeni güvenlik merkezini duyurdu. 

Ayrıca bkz.

Twitter’den yeni Blue hamlesi

İşte yeni gelen güvenlik özellikleri:

Dünya çapında bir milyardan fazla aktif kullanıcısı olan WhatsApp, dolandırıcıların da uğrak noktası haline geldi. Özellikle son zamanlarda bilinmeyen numaralardan gelen arama ve iş fırsatları gibi dolandırıcılıklar arttı. Bu durum karşısında yeni güvenlik özelliklerini duyuran WhatsApp'ın getirdiği o özellikler:

Bunların yanı sıra WhatsApp, seçtiğiniz sohbetleri kilitlemenize olanak sağlayacak yeni bir özellik daha duyurdu. Bu özellik sayesinde yukarıdaki görseldeki gibi WhatsApp'ın ana sayfasında arşivlenmiş sohbetlerin üstünde kilitli sohbetler isimli bir sekme çıkacak. Kilitli sohbetlere yalnızca cihazınızın parolasıyla veya parmak izi gibi biyometrik bilgilerle erişilebileceksiniz.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör