Uygulama ile Aç

Withings'ten evde idrar tahlilini mümkün hale getiren ürün: U-Scan

Abone Ol

CES 2023 kapsamında yeni teknolojik ürünler sahnelenmeye devam ediyor. Withings, evde idrar tahlilini mümkün hale getiren U-Scan adlı ürünüyle dikkatleri üzerine topladı.

Withings, insan idrarını tahlil edebilen U-Scan ev laboratuvarını tanıttı. Yenilikçi ürün CES 2023 Tüketici Elektroniği Fuarı kapsamında duyuruldu.

U-Scan bir okuyucu ve bir kartuş olmak üzere iki bileşenden oluşuyor. Akıllı cihazı tıpkı bir koku giderici gibi klozetin kenarına tutturarak doğrudan klozetin içine monte edebiliyorsunuz.

Ayrıca bkz.

Dell dünyanın ilk 500 Hz monitörünü tanıttı

U-Scan su ile idrarı ayırt edebilme özelliğine sahip. Withings'in belirttiğine göre sensörün çalışması için özel bir prosedür gerekmiyor, sadece idrarı tuvalet suyuna değil de cihazın üzerine yapmak yeterli.

İki farklı kartuş türü var

Tek kartuş yaklaşık 100 test kapasitesine sahip. Ürünle birlikte satın alınabilecek iki tür kartuş var:

Tıbbi tavsiyelerde bulunuyor

Cihaz elde ettiği sonuçları Wi-Fi aracılığıyla Withings uygulamasına gönderiyor. Ayrıca kullanıcıya sağlığını iyileştirmeye yönelik kişiselleştirilmiş tavsiyeler sunabildiğini de belirtelim.

Şirket tıbbi önerilerde bulunabilmek için Avrupa ve ABD'deki düzenleyici kurumlardan onay aldığını söylüyor. Withings U-Scan bu yılın ikinci çeyreğinde Avrupa'da satışa sunulacak. Ürünün fiyat etiketi ise 500 euro.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör