Uygulama ile Aç

JBL PartyBox hoparlörlerle tatilde de müziğiniz yanınızda

Abone Ol

JBL Partybox hoparlörleri ile evde, doğada, denizde, havuzda parti ortamı yaratmak mümkün. JBL PartyBox 710 ve PartyBox On The Go modelleri ile tatilde sınırsız eğlence atmosferi yaratmak çok kolay.

Sıcaklıkları iyiden iyiye hissettiğimiz bugünlerde tatiller de başladı, sezon açıldı. JBL’in yeni parti hoparlörleri yüksek ses kalitesiyle zaman ve mekan fark etmeksizin bulunduğunuz ortamı özel bir deneyime dönüştürüyor. Güçlü donanıma sahip JBL partybox hoparlörleri ev ve plaj partilerinden festivallere kadar her yerde kullanıcıları eğlencenin doruklarına çıkarıyor.

Ayrıca bkz.

Kamp ve karavan tatili için Bluetooth hoparlör: JBL Clip 4

JBL PartyBox 710 ile festival tadında tatil

JBL Original Pro Sound ile senkronize PartyBox 710, dinamik, renkli ve özelleştirilebilir ışık göstergesiyle bulunduğunuz her ortamı mükemmel bir gece kulübüne dönüştürüyor.

Suya dayanıklı yapısı ve IPX4 sertifikaya sahip olmasıyla PartyBox 710 ürünü, deniz ve havuz kenarlarıyla, tüm parti, kutlama ve eğlence ortamlarında müziğin kesintisiz sürmesini sağlıyor. Gitar ve çift mikrofon girişleriyle, şarkı söylerken ve gitar çalarken tüm performansınızı en üst düzeyde sergilemenize yardımcı oluyor. 800w RMS güçlü sese sahip hoparlörler, karaoke EQ ayarı seyesinde de sesinizi net bir şekilde duyuruyor.

JBL PartyBox On The Go ile eğlencenin keyfini çıkarın

Yaz partilerinin vazgeçilmezi olacak PartyBox On The Go, kullanıcılara yüksek bir ses performansı sunuyor. Göz kamaştıran ışık göstergesiyle senkronize edilmiş 100w güce sahip olan JBL PartyBox On The Go, dinleyiciye JBL Pro Sound’un farkını yaşatıyor. Bluetooth, USB, AUX bağlantılarıyla hoparlöre bağlanabilen JBL mikrofon aracılığıyla çalan şarkıya eşlik edilerek partiler istenilen zamanda karaoke partisine dönüştürülebiliyor. IPX4 sertifikasıyla suya dayanıklı olan ürün, kesintisiz 6 saat çalma süresi sunuyor.

Şişe açacağı özellikli yastıklı omuz askısı, şarj edilebilir bataryası ve 10 metreye kadar menzile sahip JBL kablosuz mikrofon ile birlikte satılan PartyBox On The Go, her ortamda parti havasını yaşamak isteyenler için. Enstrümanlar için üzerinde jack girişi de bulunan ürün, kullanıcılara kendi müziklerini yapabilme fırsatı tanıyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş