Uygulama ile Aç

Yemeksepeti, Gel Al hizmetini kullanıma sundu

Abone Ol

Yemeksepeti, müşterilerin siparişleri kendi teslim aldığı Gel Al hizmetini kullanıma sundu. Yemeksepeti Gel Al'da uygun fiyatların sunulacağı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Yemeksepeti Plus abonelik seçeneğini duyuran Yemeksepeti şimdi de yeni hizmeti Gel Al’ı kullanıma sundu. Müşteriler yemekleri kendileri teslim alarak daha uygun fiyata sipariş verebilecek.

Yemeksepeti Gel Al sayesinde müşteriler iki önemli avantaj elde edecek. Kurye masrafı olmadığı için Gel Al hizmeti ile müşterilere daha uygun fiyatlar sunulacak. İkinci avantaj olarak da müşteriler restorana varmadan önce sipariş vererek, restoranda siparişin hazırlanmasını beklemeden yemeklerini alma imkanına sahip olacak.

Ayrıca bkz.

Yemeksepeti'nin abonelik sistemi Yemeksepeti Plus duyuruldu

Yemeksepeti Gel Al İstanbul’un Kadıköy ve Şişli ilçelerindeki belirli restoranlarda kullanıma sunuldu. Bu ilçelerde adresi bulunan müşteriler, Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinden Gel Al hizmetini kullanabiliyor. Yemeksepeti, Ekim ayı itibarıyla projeye dâhil olan şehir, bölge ve restoran sayısını hızla artırmayı hedefliyor.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
16 Yorumun Tamamını Gör