Anlık Bildirim

Yemeksepeti, Gel Al hizmetini kullanıma sundu

Yemeksepeti, müşterilerin siparişleri kendi teslim aldığı Gel Al hizmetini kullanıma sundu. Yemeksepeti Gel Al'da uygun fiyatların sunulacağı belirtildi.         

Yemeksepeti Gel Al hizmetini kullanıma sundu Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Yemeksepeti Plus abonelik seçeneğini duyuran Yemeksepeti şimdi de yeni hizmeti Gel Al’ı kullanıma sundu. Müşteriler yemekleri kendileri teslim alarak daha uygun fiyata sipariş verebilecek.

Yemeksepeti Gel Al sayesinde müşteriler iki önemli avantaj elde edecek. Kurye masrafı olmadığı için Gel Al hizmeti ile müşterilere daha uygun fiyatlar sunulacak. İkinci avantaj olarak da müşteriler restorana varmadan önce sipariş vererek, restoranda siparişin hazırlanmasını beklemeden yemeklerini alma imkanına sahip olacak.

Yemeksepeti Gel Al İstanbul’un Kadıköy ve Şişli ilçelerindeki belirli restoranlarda kullanıma sunuldu. Bu ilçelerde adresi bulunan müşteriler, Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinden Gel Al hizmetini kullanabiliyor. Yemeksepeti, Ekim ayı itibarıyla projeye dâhil olan şehir, bölge ve restoran sayısını hızla artırmayı hedefliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6824 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yemeksepeti, uygulama haber ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim