Anlık Bildirim

Yemeksepeti'nin ücretli abonelik sistemi Yemeksepeti+ duyuruldu

Yemeksepeti bugün yaptığı açıklama ile Yemeksepeti+ abonelik sitemini duyurdu. Aylık belirli bir ücret karşılığında Yemeksepeti Plus'a abone olan kullanıcılar özel indirimlerden yararlanacak.

Yemeksepeti'nin abonelik sistemi Yemeksepeti Plus duyuruldu Tam Boyutta Gör

E-ticaret pazaryerlerinde son yıllarda kullanımı yaygınlaşan Plus, Premium gibi ayrıcalıklı abonelik hizmetleri furyasına Yemeksepeti de katılıyor. Yemeksepeti+ adı verilen yeni abonelik sisteminde, müşterilere özel indirimler ve avantajlar sunulacak.

Aylık belirli bir ücret ödeyerek Yemeksepeti+ (Yemeksepeti Plus) abonesi olabileceksiniz. Abonelik ücreti henüz açıklanmadı.

Yemeksepeti+ avantajları neler olacak?

Yemeksepeti+ aboneleri, Yemeksepeti’den verecekleri yemek siparişlerinde özel indirim imkanına kavuşacak. Buna ek olarak Yemeksepeti teslimatlı yemek siparişleriniz,  Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle siparişlerinizden gönderim ücreti alınmayacak.

Yemeksepeti’den yapılan açıklamaya göre çeşitli markalarla yapılan iş birliği sayesinde Yemeksepeti+ aboneleri farklı markalarda ve farklı platformlarda özel indirimlere sahip olacak. Eğlence, alışveriş ve finansal hizmetler alanlarında faaliyet gösteren çeşitli markalarla iş birliği yapıldı.

Yemeksepeti+ ne zaman açılacak?

Yemeksepeti+, 2022 son çeyreğinde bazı kullanıcıların kullanımına sunularak test edilecek. 2023 yılında herkesin kullanımına açılacak. Henüz Yemeksepeti+ hakkında daha fazla bilgi paylaşılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11592 kez okundu.
84 kişi, toplam 88 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yemeksepeti, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim