Anlık Bildirim

Anket Sonuçlandı ve Yeni Anket

"Hangi marka ekran kartını kullanıyorsunuz?" sorusunu 581 kişi cevapladı. Dağılımlar şöyle:

Asus: 23,06%

Leadtek: 16,18%

3dfx: 14,97%

Creative: 8,09%

Abit: 2,07%

Ati: 4,99%

Cardexpert: 4,30%

Diğer bir marka: 23.06%

Bilmiyorum: 3,27%

Buradan tabii bir iki ilginç sonuç çıkıyor.Bunlardan ilki, ülkemizde markalı ekran kartı alan kullanıcılarından en fazlasının Asus kullanmakta olduğu. Leadtek'in son senelerde yaptığı atakla ikinci sıraya oturması da oldukça ilginç. Bunun yanında diğer bir marka diye tabir edilen bilinmeyen kesim ise markaya önem vermemekte ve bu kitlenin genele oranı da epeyce yüksek.

Diğer bilinen bir sonuç ise, 3Dfx'in kapanmasına rağmen ülkemizde çok tutulan bir marka olması nedeniyle hala tercihlerin %15'lük bölümü oluşturması.

Bütün bunların yanında Ati ve Abit gibi markaların ne denli düşük yüzdeler aldıkları da diğer bir sonuç.

Creative'in bir süre grafik işine ara vermesi bile onun yüksek satışını etkilememiş ve bu da ilginç tabii.Sonuçlara bakıldığında, marka tanınırlığının ve güvenirliliğinin tercihlerde ne denli önemli olduğu da ayrı bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni anketimizde ise, şu anda kullandığınız bilgisayar işlemcinizin overclock lu olup olmadığını soruyoruz sizlere... Gerçekten Türkiye'de overclock ne kadar yaygın ya da bizim izleyicilerimiz ne kadar overclock seviyorlar?Doğrusu bu bizlerce merak edilen bir soru; hadi cevaplamaya!!! Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim