Anlık Bildirim

Antec'in 500 watt PSU'lu Theft III kasası

Ülkemizde de hazırladığı kaliteli güç kaynakları ile tanınan Antec yurt dışında önemli kasa ve güç kaynağı üreticileri arasında yer alıyor. Pek tabi ülkemizde çok yaygın anlamda bulunamamasına rağmen firma hazırladığı çözümler ile hayli iddialı olduğunu üst düzey yöneticileri ile zaman zaman ifade etmekte.
Bu açıdan bakıldığında Antec'in Theft III kasası dikkat çekici bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Ürünün ilk dikkat çeken noktası yanında gelen güç kaynağı oluyor. Zira kasa ile birlikte firmanın EarthWatt serisine dahil olan 500 watt'lık kaliteli bir güç kaynağı geliyor. Kasanın özelliklerine geri dönersek, 11,6Kg'lık ağırlığa ve 206x463x425mm boyutlara sahip olam kasa geniş sayılabilecek iç hacmi ile tatminkar sonuçlar verebilir. Soğutma konusunda ise kasanın arkasında 12cm'lik bir fan kullanılmış.
Ön tarafında USB ve mikrofon/hoparlör çıkışları bulunan kasa, ön kapağının altında gizlenen slotları ile de genişlemeye müsait. Özellikle kabul edilebilir fiyat çizgisi dahilinde kasa ve güç kaynağını bütün olarak almak isteyn kullanıcılar için alternatifler listesine eklenebilir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim