Anlık Bildirim

ATake EasyView 4 Port USB KVM Switch; 4 Pc'yi tek noktadan kontrol edin!

Daha çok teknik servislerde çalışanların yada bir server sahibi olanların herhalde en fazla ihtiyaç duydukları şey ellerinin altındaki birden fazla makinayı tek noktadan kontrol edebilmektir. KVM ( Keyboard, Video, Mouse ) Switch ler bu iş için en uygun çözümler. KVM ler, bir (1) monitör, mouse ve klavye ile iki (2) veya daha fazla makinayı kontrol edebilmenize olanak tanıyorlar ve bu işlem ile hem yer tasarrufu hemde zaman tasarrufu sağlıyorlar. ATake EasyView 4 Port USB KVM Switch de tek noktadan size dört (4) makinanın kontrolünü veren bir KVM. Fakat bu ürünü diğerlerinden ayıran şey artık klavye ve mouse için Pc ye standart iki (2) adet Ps/2 (Klavye ve Mouse için) yerine bir (1) adet USB kablosu gitmekte.

Oldukça kibar bir görünüşe sahip olan cihaz harici bir güç kaynağına ihtiyaç duymuyor. Paket içeriği olarak 4 makinaya kadar bağlantı sağlamanızı sağlayan ara kablolar, kullanım kılavuzu ve cihazın kendisi tüketiciye sunuluyor. 293 gram ağırlığındaki cihaz 186 x 92 x 33 mm (uzunluk x genişlik x yükseklik) boyutlarında. Monitör çıkışı olarakta en fazla 2048x1536 piksele kadar çıkabiliyor.

ATake EasyView 4 Port USB KVM Switch; 4 Pc'yi tek noktadan kontrol edin!

Klavyeden Scroll Lock tuşuna ek olarak bir üçüncü (3.) tuşa basarak cihazlar arasında geçiş yapabileceğiniz ATake EasyView 4 Port USB KVM Switch'in en büyük dez avantajı, cihazı USB portu olmayan makinalarda kullanamamanız. Sadece USB portundan bilgi aktarımı yapan cihazı eski makinanızda kullanamayacaksınız. Bu belki ev kullanıcıları yada server yönetenler için kötü bir haber değil ama her türlü makina ile ilgilenmek zorunda kalan teknik servis görevlileri için zorluk yaratacak bir durum.

Üzerinde dört (4) adet aktivite durumunu bildiren Led ve açıp kapama düğmesi bulunan KVM oldukça şık dizayn edilmiş. Boyutları, bir (1) USB kablo ile klavye ve mouse u Pc ye bağlaması ve şık dizaynı ile ATake EasyView 4 Port USB KVM Switch size bir KVM den isteyebileceğiniz bütün özellikleri hatta fazlasını sunmakta. Yurt dışı fiyatı yaklaşık olarak 120$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim