Anlık Bildirim

Athlon 64 fiyatları

Athlon 64 3200+'ün liste fiyatı belli oldu. Avrupa'da online satış yapan Alternate listesine Athlon 64 3200+'ü de eklemiş ve fiyat olarak da 559€ belirlemiş. Bahsi geçen model 2.0Ghz saat hızına ve 1MB L1 önbelleğe sahip. Ne yazikki fiyata soğutucu ve fan dahil değil.

Model numaraları karşılaştırıldığında Athlon XP 3200+ 2.2Ghz hız ve 512kb önbellek ile 359€ (yine sogutucusuz) gibi bir fiyata satılıyor. Burada direk bir kiyaslama yapmak tabiki yanlış olur; zira Athlon XP piyasada uzun süredir var ve belirli bir fiyat çizgisine sahip. Ancak Athlon 64 piyasaya yeni çıkıyor ve bir tür piyasaya "cikis" vergisi niteliğinde bir fiyata sahip. Gerçi Intel Pentium 4 serisinden 3.0 ve 3.2 Ghz'li modellerde aşaği yukari aynı fiyatlarla satışa çıkmıştı.

Detaya girecek olursak burada fiyatı verilen model, Athlon 64 754 Pinli , Dual Channel'dan yoksun olan mı değil mi net bir bilgi yok. Ancak bu işlemcinin Athlon 64 FX olma olasılığı da var ki bu işlemci diğer server versiyonu Opteron'la beraber 940 pine ve Dual Channel'a sahipler. Listede ne oldugu şu an tam bir muamma, pahalı bir Athlon 64 FX mi yoksa kısmen daha ucuz bir Athlon 64 mu ?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim