Anlık Bildirim

Averatec masaüstü için Atom işlemcili Panel PC hazırladı

Averatec masaüstü için Atom işlemcili Panel PC hazırladı

Intel'in Atom platformu netbook olarak tabile edilen maliyet odaklı ultra-taşınabilir formdaki dizüstü bilgisayarlar kadar nettop olarak tanımlanan giriş seviyesi masaüstü bilgisayarlarda da kullanılabiliyor. Her ne kadar nettoplar, netbooklar kadar yaygınlaşabilmiş olmasa da marka ve model çeşitliliğinin artmaya devam ettiğini görmekteyiz. Averatec firması da yaptığı açıklaşam ile Atom platformunu temel alan "hep birarada" formundaki yeni masaüstü bilgisayarını duyurdu.

Firmanın A1 olarak isimlendirdiği 18.4" boyutundaki panel PC ilk etapta tasarımıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Zira Asus'un Eee BOX ve MSI'ın Wind PC modellerine oranla ekranıyla birlikte komple bir çözüm olan Averatec A1, gücünü Intel'in 1.6GHz'de görev yapan Atom işlemcisinden alıyor. 1GB'lık sistem belleği ile donatılan masaüstü bilgisayarın depolama birimini ise 160GB'lık sabit disk oluşturmakta. Kablosuz iletişim için WiFi desteği sunan sistemde ayrıca 1.3MP'lik entegre internet kamerası da bulunuyor.

Averatec masaüstü için Atom işlemcili Panel PC hazırladı

Çok formatlı DVD yazıcısı, 4x USB 2.O portu ve diğer giriş çıkışlarıyla özellikle giriş seviyesi masaüstü bilgisayar segmenti için hazırlanan sistemin piyasaya giriş tarihi henüz açıklanmamakla birlikte fiyatının 550$ seviyesinde olabileceği ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim