Anlık Bildirim

BFG'den ThermoIntellince serisi GeForce 9800GT OCX

BFG'den ThermoIntellince serisi GeForce 9800GT OCX

Sadece Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan BFG, GeForce 9800GT tabanlı yeni modelini kullanıma sunuyor. ThermoIntelligence serisi dahilinde hazırlanan ekran kartı, kullanılan ZEROtherm türevi özel soğutucusu ile dikkat çekmeyi başarıyor. Sahip olduğu detaylar ile Nvidia'nın referans tasarım GeForce 9800GT modelinden ayrılan kart, fabrika çıkışı arttırılmış saat hızlarıyla geliyor.

Nvidia'nın G92 GPU'sunun esas alan ve 256-bit bellek veri yolu desteğine sahip olan BFG'nin yeni modelinde 112x paralel işlem birimi bulunuyor. Grafik işlemcisi 680MHz, paralel işlem birimleri 1674MHz ve bellekleri de 2000MHz'de görev yapan kart 512MB GDDR3 bellek ile donatılmış. Isı aktarım teknolojisini esas alan, LED'li fana sahip soğutucusuyla serin ve sessiz çalıştığı belirtilen kart DirectX 10 desteğiyle geliyor.

CUDA ve PhysX teknolojileriyle uyumlu olan ve PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen ThermoIntelligence serisi GeForce 9800GT OCX, destek veren anakartlarda uyumlu bir ekran kartıyla SLI kurulumunu da gerçekleştirebiliyor. Çift DVI ve HDTV konnektöriyle gelen ve yurt dışında ömür boyu garanti ile kullanıma sunulacak olan kartın fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim