Anlık Bildirim

Bisikletleriniz için bilgisayar destekli jant modifiyesi : Hokey Spokes ışıklı yazı ve şekiller

Bir çoğumuzun garajında yada bahçesinde park halinde bekleyen bisikletler üzerinde, alındıktan sonra çok az değişiklik yaptığımız araçlardandır. Arabalara ses sistemleri, yeni aynalar yada benzeri modifiye araçları takarken, bilgisayarlarımıza dahi neon lambalar yada çeşitli soğutma ürünleri takarak görünüşlerinde değişiklikler yapmaktayız.

Bisikletlerimizde bu olay pek fazla olmamakta ama sanırım şimdi tanıtacağımız Illumination Design Works tarafından üretilmekte olan Hokey Spoke jant ışıkları fikrinizi değiştirmenize neden olacaktır. Nokia'nın 3220 telefon modelindede olduğu gibi dikey dizili ledlerin, hızlı hareketleri esnasında belli bir aralıkta yanıp sönmeleri ile çeşitli şekiller veya kayan yazı efekleri oluşturmaları esasına dayalı, bu güzel modifiye araçları ile bisikletiniz tekerleklerinde ister güzel şekillerin istersenizde belirlediğiniz bir yazının oluşmasını sağlayabilirsiniz.

 
Bisikletleriniz için bilgisayar destekli jant modifiyesi : Hokey Spokes ışıklı yazı ve şekiller
 
Bisikletleriniz için bilgisayar destekli jant modifiyesi : Hokey Spokes ışıklı yazı ve şekiller

Hokey Spoke ışıklı jantlar blade adı verilen parçalardan oluşmakta ve her bir parça, üç (3) adet AA pille 48 saat boyunca pilleri değiştirmeye gerek kalmadan çalışmaya devam edebilmekte. Suya karşı dayanıklı olan bladeler ayrıca kullanıcı tarafından yeniden programlanarak üzerlerindeki şekillerde ve yazılarda değişiklik yapılabiliyor. Illumination Design Works'un geliştirdiği ve internet sitesinden ücretsiz indirilebilen PALM PDA larla uyumlu yazılım ile de bilgisayara gerek kalmadan yolculuklarınız esnasında da tekerleklerdeki şekil ve yazıları değiştirmeniz mümkün.

Bisikletleriniz için bilgisayar destekli jant modifiyesi : Hokey Spokes ışıklı yazı ve şekiller

Yazıların ve şekillerin tam olarak görülebilmesi için 11 KM/saat hız yeterli olurken kullanıcılar isterlerlerse değişik renklerdeki bladeleri karıştırarak renk kombinasyonları oluşturabiliyorlar. Bir tekerleğe her biri piller ile 170 gram olan altı (6) adete kadar blade takmak mümkün, fakat üretici firma iki (2) veya üç (3) blade den fazlasını önermemekte. Her parça bir diğeri ile kablosuz olarak haberleşebiliyor ve bu değişik renk ve şekillerdeki bladelerde kargaşanın önüne geçiyor.

Suya karşıda özel bir koruması olan Hokey Spoke bladeler herhalde bisikletinize takabileceğiniz en yaratıcı ürün. Yurtdışında tanesi 30$ dan satılan bu ışıklı ürünlerle bisikletle çıktığınız gezileri daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim