Anlık Bildirim

Boğaziçi Bilgisayar, DFI'ın Türkiye distribütörü oldu

Son dönemde Club3D, Crucial ve BFG gibi özellikle performans tutkunlarının yakından tanıdığı donanım üreticilerini bünyesine katarak ülkemiz pazarına getiren Boğaziçi Bilgisayar, anakart dünyasının saygın isimlerinden birisi olan ve hız aşırtma dostu anakartlarıyla tanınan DFI'ın Türkiye tek distribütörü oldu.

AMD'nin Athlon64 işlemcileri için hazırladığı nForce 4 yonga setli LanParty serisi anakartları ile son kullanıcılar arasında popüler olmaya başlayan DFI, devam eden süreçte farklı özellik ve yetenekte çok sayıda anakartını pazara sunarak yüksek performans ve overclock arenasındaki iddiasını da pekiştirmişti.

SuperPi testinde kırılan rekorlardan oluşan "Top 10" listesindeki ağırlığı ile de dikkat çeken DFI'ın, P45 yonga setli modelleri başta olmak üzere güncel çözümleri önümüzdeki günlerde ülkemiz pazarına giriş yapmaya başlayacak. 2 yıllık garanti ile kullanıma sunulacak DFI anakartlarla ilgili olarak Boğaziçi Bilgisayar'ın resmi açıklaması şu şekilde;

A-) DFI aldığı karar doğrultusunda Türkiye'de yoluna tek distribütör olarak Boğaziçi Bilgisayarla  devam edecektir.

B-)DFI ürünlerine 2 sene garanti vereceğiz ve bu zaman süreci içinde kullanıcılarla sürekli dirsek teması içinde olacağız. Her türlü sorunlarınızı isteklerinizi şahsıma bildirebilirsiniz. Bilmenizi isterimki marka sizin görüşlerinize çok değer veriyor ve bana bu konuda ilettiğiniz herşeyi DFI'a ileteceğim.

C-)Sürekli size buradan ve diğer iletişim kanallarıyla DFI'ın zaman zaman gerçekleştireceği programları,kampanyaları ve yol haritasını duyuracağız.

D-)Mühendislik harikası DFI anakartları daha yakından takip etmeniz için sürekli burada forum yetkileri tarafından testler gerçekleştirilmesine imkan sağlayacağız.

E-)DFI, Boğaziçi Bilgisayar ile yaptığı bu resmi anlaşmayı hafta içinde uluslarası bütün kanallarda duyuracaktır.

 Sizlerle bu güzel haberlerin vermiş olduğu mutlulukla teşekkürlerimi sunuyorum.

Selçuk Kayalı
Boğaziçi Bilgisayar
Crucial,BFG,Club 3D,DFI Ürün Yöneticisi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim