Anlık Bildirim

CeBIT Özel: Manlı, X58 yonga setli anakartını tanıtıyor

Sizler için gezdiğimiz CeBIT Hannover 2009 fuarının dikkat çekici noktalarından biri de pek çok ekran kartı üreticisinin Core i7 serisi işlemciler için X58 yonga setli anakart üretimine başlaması idi. Bu konuda Zotac'ın fuarda sergilediği yeni anakartını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Benzer şekilde X58 yonga setli anakartını sergileyen bir diğer ekran kartı üreticisi de ülkemizde de kısmen tanınan Manlı oldu.

Manlı tarafından fuarda sergilenen X58 yonga setli anakart, Intel'in LGA1366 formundaki Core i7 işlemcileriyle kullanılabiliyor. 6 adet DIMM slotuna sahip olan ve 24GB'a kadar DDR3-2000MHz bellek desteği sunan anakart, Siyah renkli baskılı devresi ve katı kapasitörleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Pasif soğutma ile desteklenen anakart üç adet PCIe x16 slotu ile gelirken, SLI v Crossfire X teknolojilerine destek verdiği belirtilmekte.

Manlı firmasının X58 yonga setli anakartı, güney köprüsü olarak Intel'in ICH10R yongasını kullanıyor. Farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyen 6x SATA-II konnektörüyle gelen anakart, 8 kanal yüksek tanımlı ses ve Gigabit ethernet gibi özellikleri de üzerinde barındırıyor. DeBUG LED özelliğine de sahip olan anakartın segmentindeki rakiplerine kıyasla daha uygun bir fiyat ile kullanıma sunulacağı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8611 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
CeBIT Hannover, Anakart
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim