Anlık Bildirim

CellShock Nehalem için 1866MHz'de çalışan 6GB'lık DDR3 kiti hazırladı

CellShock Nehalem için 1866MHz'de çalışan 6GB'lık DDR3 kiti hazırladı

 

Intel'in önümüzdeki Kasım ayı içerisinde lanse etmeye hazırlandığını yeni nesil Core i7 serisi işlemciler için hazırlanan bellek kitleri de görünmeye başladı. A-DATA'dan sonra yüksek performanslı bellek çözümleri hazırlayan Alman Cellshock firmasının 6GB'lık yeni DDR3 kiti de detayları ile birlikte gün ışığına çıktı. Bilindiği üzere Nehalem mimarisini kullanan Intel'in Core i7 serisi yeni nesil işlemcileri 3 kanal DDR3 desteği sunan entegre bellek kontrolcüsü ile birlikte gelecekler.

CellShock tarafından hazırlanan 6GB kapasiteli yeni bellek kiti 1GB'lık 6 adet DDR3 modülünden oluşuyor. Firmadan beklenileceği üzere yüksek performans gözetilerek hazırlanan bellek kiti 1866MHz'de çalışıyor ve 1.7v-2.0v gerilimlerinde CAS8 zamanlamalarıyla görev yapabiliyor. 8 katmanlı baskılı devre kullanan 5 yıllık garanti ile kullanıma sunulacak olan yeni bellek kiti Intel'in Smackover kod adlı X58 yonga setli anakartı ile uymlu değil zira bu anakart üzerinde 6 değil 4 DIMM slotu bulunuyor.

Ön siparişine başlanan 6GB'lık yeni DDR3 kitinin İngiltere fiyatı 419.99£ seviyesinde. Tabii bahsi geçen fiyatın İngiltere'deki perakendecilerden birinin belirlediği ön-sipariş fiyatı olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim