Anlık Bildirim

Club 3D'den soğutucusuyla dikkat çeken GeForce 9800GTX+ geliyor

Club 3D'den soğutucusuyla dikkat çeken GeForce 9800GTX+ geliyor

Hem AMD-ATi hem de Nvidia tabanlı grafik çözümleri hazırlayan Club 3D, HDMI ve Dipslay port desteği sunabilen özel tasarımlı Radeon HD 4850 modelinden sonra Nvidia'nın HD 4850'ye rakip olarak hazırladığı ayrıca 55nm üretim teknolojisine geçiş noktasındaki ilk ciddi girişimi olan GeForce 9800GTX+ için detayları ile farklılık yaratan yeni bir model hazırladı.

55nm üretim teknolojisi ile hazırlanan G92b gpu'sunun güç verdiği kart 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 128x paralel işlem birimine sahip. 512MB GDDR3 bellek ile donatılan kartın grafik işlemcisi 738MHz'de, paralel işlem birimleri 1836MHz'de ve bellekleri de 2200MHz'de görev yapıyor. DirectX 10 destekli olan kart 3 yollu SLI kurulumuna da olanak tanıyor.

Club 3D'nin GeForce 9800GTX+ temelli yeni modeli özellikle tercih edilen soğutucusu ile Nvidia'nın referans tasarımından ayrılıyor. Zira ısı iletim teknolojisini temel alan soğutucunun standart çözüme göre daha yüksek soğutma performansı sunduğu belirtiliyor. Öte yandan firma gpu'nun yanı sıra bellek yongalarını da pasif ısı emiciler ile desteklemiş.

PureVideo HD teknolojisi ile yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen yeni model üzerinde çift DVI ve HDTV konnektörleri yer alıyor. Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen ekran kartının fiyatını hakkındaysa şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

Club 3D'den soğutucusuyla dikkat çeken GeForce 9800GTX+ geliyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim