Anlık Bildirim

Club3D düşük profilli Radeon HD 4550 modelini hazırladı

Club3D düşük profilli Radeon HD 4550 modelini hazırladı

2001 yılından bu yana ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan Club 3D, oturma odalarımızı hedef alan çoklu ortam bilgisayarları için hazırladığı düşük profilli Radeon HD 4550 modelini duyurdu. Standart ekran kartlarına göre daha küçük formda olan ve bu sayede büyük küçük pek çok kasa ile kullanılabilen yeni ekran kartı 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV710 gpu'sunu temel alıyor.

Club 3D'nin yeni modeli Radeon HD 4550 için belirlenen referans değerleri koruyor. Bellek veri yolu 64-bit olan kart 80x paralel işlem birimiyle geliyor. 512MB GDDR3 model ile donatılan kartın grafik işlemcisi 600MHz'de, bellekleri ise 1800MHz'de görev yapıyor. Aktif soğutma ile desteklenen ekran kartı, yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.

DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 desteği sunan kart üzerinde DVI, D-Sub ve HDTV konnektörleri yer alıyor. Harici adaptör ile HDMI bağlantısı da sağlayabilen HTPC odaklı kartın önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim