Anlık Bildirim

Cowon'dan dokunmatik ekranlı yeni PMP; D2+

Cowon'dan dokunmatik ekranlı yeni PMP; D2+

Son kullanıcılar için taşınabilir medya oynatıcıları hazırlayan Kore merkezli Cowon , D2 isimli medya oynatıcısını (PMP), D2+ modeliyle güncellediğini açıkladı. Firmanın yeni modeli, bir önceki çözümde olduğu gibi, 2.5" boyutunda ve 320x240 çözünürlüğünde dokunmatik kontrollü ekran ile donatılırken özellikle ekran renkleri konusunda iyileştirmeler yapıldığı ve tercihe göre opsiyonel DMB TV desteğinin eklendiği belirtiliyor.

4GB, 8GB ve 16GB'lık dahili bellek kapasitesi ile tercih edilebilecek yeni medya oynatıcısı, microSDHC bellek kartı desteği ile sahip olduğu depolama kapasitesinin 32GB'a kadar arttırabilmesine olanak tanıyor. Pil süresinde de iyileştirmeler yapan Cowon, D2+ modelinde yeni bir hesap makinesi fonksiyonu, not defteri ve radyodan kayıt özelliği ile geliştirilmiş kullanıcı arabirimi gibi yenilikler sunuyor.

Elektronik sözlük özelliğine de sahip olan Cowon D2+, müzik çalar özelliğinin yanı sıra film dosyalarını da oynatabiliyor. Farklı renk alternatifleriyle kullanıma sunulan Cowon D2+ modeli, kapasitesine göre 107$'dan (4GB) başlayan fiyatlar ile Kore pazarında listelere girmiş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim