Anlık Bildirim

Creative TravelSound 250; 4 pille 25 saat boyunca taşınabilir müzik keyfi

TravelSound 250, hoparlörlerin ses sistemi içerisinde yer alan bir öğe olmaktan çıkıp, masaüstünü de süsleyecek kadar güzel tasarlanabileceğini gösteren bir ürün. 2 adet 1,5 Watt'lık ve 33 mm'lik NeoTitanyum sürücüye sahip olan TravelSound 250, sesin istediğiniz tarafa doğru daha etkin bir şekilde yönlenmesi için, sürücüleri yukarı yada aşağı doğru çevirebilme imkanıda sunmakta.

Ürün, adaptör ile çalıştığı gibi, aynı zamanda 4 adet AAA alkalin pil ile de çalışabiliyor. Tam dolu piller ile aralıksız 25 saat çalışabilmesi ise TravelSound 250'yi MP3 çalar ya da taşınabilir oyun konsollarından birine sahip olanlar için oldukça ilgi çekici kılmakta.

Ses üzerinde daha güçlü bir etki yapabilmek için Creative'in "Geniş Stereo" ismini verdiği donanımsal efektide bünyesinde barındıran ürün, tek tuşla bu özelliğin açılıp kapatılabilmesine olanak vermekte. 150 Hz ile 20 kHz frekans çalışma aralığınına sahip TravelSound 250'nin 80 db'lik sinyal-gürültü oranı bulunuyor.

Piller olmadığında toplam 248 gramlık ağırlığı ile taşınabilir olma özelliğini muhafaza eden ürün, MP3 çalarlar, taşınabilir oyun konsolları veya sahip olduğu hoparlörler yetersiz kaldığında dizüstü bilgisayarla beraber kullanılabilecek etkili bir ses sistemi. Beraberinde, taşıma kılıfı, 4 adet AAA pil, bağlantı kablosu ve kullanım klavuzu gelen Travel Sound 250'nin ülkemizde 70$+KDV fiyat etiketi taşıması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim