Anlık Bildirim

Creative'den iki yeni ses sistemi; Inspire T3130 ve Inspire T6160

Creative'den iki yeni ses sistemi; Inspire T3130 ve Inspire T6160

Ses teknolojilerinde sektörün önde gelen oyuncularından birisi olan Creative, iki yeni hoparlör setini kullanıma sunuyor. Firmanın birisi 2.1 kanal, diğeri ise 5.1 kanal formunda olan Inspire serisi yeni hoparlör setlerinden 2.1 kanal Inspire T3130 modelinin özellikle müzik dinlemeyi sevenler için ideal olduğu belirtilirken, kablolu kumandayla geldiği ve subwoofer'ın 15 Watt (RMS), manyetik korumaya sahip uydularının ise 5 Watt (RMS) gücünde olduğu açıklandı. Yüksek ses kalitesi ve ses perdesi titizliği için Creative IFP (Image Focusing Plate) teknolojisi ile donatılan set 85$'lık etiket fiyatına sahip olacak.

Creative'in Inspire serisi T6160 modeli ise özellikle çevresel ses ihtiyacı duyan film ve oyun tutkunlarını hedef alıyor. 5.1 kanal formunda olan yeni ses sistemi, 20 Watt (RMS) gücünde subwoofer ve 6 Watt gücünde 5 adet uydu hoparlöre sahip. Yüksek frekanslı temiz ses performansı hedef alınarak hazırlanan Inspire T6160 modelinin 136$ seviyesinden satışa sunulacağı açıklandı.

Her ikisi de bir yıllık garanti ile satışa sunulacak Inspire T3130 ve Inspire T6160 modellerinin ay sonu itibariyle İngiltere'de kullanıma sunulacağı açıklandı.

Creative'den iki yeni ses sistemi; Inspire T3130 ve Inspire T6160

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim