Anlık Bildirim

CyberPower dünyanın en küçük su soğutmalı oyuncu bilgisayarını duyurdu

CyberPower dünyanın en küçük su soğutmalı oyuncu bilgisayarını duyurdu

Alienware ve Voodoo PC gibi özel tasarımlı ve yüksek performans odaklı oyuncu bilgisayarları hazırlayan Amerika merkezli CyberPower firması, kompakt tasarımlı yeni sistemini duyurdu. Firmanın dünyanın en küçük su soğutmalı oyuncu bilgisayarı olarak lanse ettiği LAN Mini H2O, komponent üretiminde sektörün iddialı isimlerinden birisi olan SilverStone'un SST-SG05 kod adlı Mini-ITX kasasını kullanıyor.

Intel platformunu temel alan ve 45nm üretim teknolojisiyle hazırlanan dört çekirdekli Core 2 Quad Q9550 işlemcisinden güç alan sistemin baz versiyonunda GeForce 9300 yonga setli anakarta, 500GB kapasiteli sabit diske, 4GB sistem belleğine ve GeForce GTS 250 ekran kartına yer veriliyor. 8x hızında kayıt yapabilen DVD yazıcı ile desteklenen sistem, Asetek'in LCLC serisi su soğutma sistemiyle serinletiliyor.

Tercih edilecek konfigürasyona göre daha hızlı komponentlerle ve Blu-ray sürücü gibi özel seçeneklerle donatılabilecek CyberPower LAN Mini H2O'nun yurt dışı başlangıç fiyatı 965$ olarak açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim