Anlık Bildirim

CyberPower'dan Core i7 işlemcili oyuncu bilgisayarı; Black Pearl

CyberPower'dan Core i7 işlemcili oyuncu bilgisayarı; Black Pearl

Yüksek performanslı sistem üreticileri Intel'in Nehalem tabanlı Core i7 işlemcilerinden güç alan yeni oyuncu bilgisayarlarını duyurmaya başladı. Zaman zaman lanse ettiği sistemlere yöneli detayları paylaştığımız CyberPower firması Black Pearl adını verdiği yeni sistemini duyurdu. Core i7 serisi işlemci ve X58 yonga setli anakart kullanan bilgisayar teknik alt yapısı ile heyecan yaratmayı başarıyor.

Intel'in mevcut ürün gamındaki en hızlı masaüstü işlemci olan ve 3.2GHz'de görev yapan Core i7 Extreme Edition 965 işlemcisinden güç alan bilgisayar, 12GB bellek ile desteklenmiş durumda. Sıkı oyuncuların beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan sistemin grafik alt yapısını ise AMD-ATi'nin 2.4TeraFLOP gücündeki çift grafik işlemcili Radeon HD 4870 X2 2GB GDDR5 modeli üstleniyor.

Western Digital tarafından hazırlanan 300GB kapasiteli Raptor serisi iki disk ile donatılan sistemde yedekleme ve diğer ihtiyaçlar için de 1TB'lık SATA-II disk kullanılmış. Sony'nin Optiarc BR-5100S isimli Blu-ray sürücüsüyle gelen sisteme konusunda uzman isimlerden biri olan Cooler Master'ın ATC S 840 isimli kasası ev sahipliği yapıyor. CyberPower'ın Black Pearl modeli yurt dışında 3999$'lık fiyata sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim