Anlık Bildirim

Dell den kablosuz yazdırma, fax ve tarama çözümü WPA 3300

Dell geçtiğimiz günlerde yazıcılar için geliştirdiği Wi-Fi destekli ara adaptörünü duyurdu. Wireless Printer Adaptor 3300 sayesinde artık yazıcılarınıza bir kablo ile bağlanmak zorunda değilsiniz. Bu iş için kablosuz ağ ethernetiyle, kablosuz ağa bağlanmanış olmanız yeterli.

Bu ara adaptör Dell'in 1700, 1700n lazer yazıcıları ve yeni hepsi bir arada ofis çözümü Dell Photo all-in-one 962 ile uyumlu olarak çalışmakta. 99 USD Amerika fiyatı bulunan WPA 3300 ile yazdırma işleri haricinde tarama ve fax gönderme işlemlerinide gerçekleştirebiliyoruz.

Wi-Fi 802.11b ve 802.11g standartlarını destekleyen WPA 3300 en fazla 54 Mbps hız sağlıyor. Bu hız ofis ortamındaki yazdırma, fax ve tarama trafiğini taşıyabilecek kapasitede. Güvenlik için 40/104-bit WEP / WPA şifreleme standartlarını desteklemekte.

WPA 3300 yazıcıya üzerindeki USB portu aracılığı ile bağlanıyor, bilgisayarlarla iletişimi ise kablosuz Wi-Fi teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Üzerinde USB, Güç ve kablosuz bağlantı durumunu gösteren 3 adet LED bulunuyor.

Günümüzde hızla yaygınlaşmakta olan Wi-Fi kablosuz ağ bağlantı teknolojisi sayesinde çalışma ortamımızda bizi sıkıntıya sokan ve sınırlayan kablolardan kurtulmaya devam ediyoruz. Bilgisayarlardan sonra Cep bilgisayarlarına giren Wi-Fi yeni yeni cep telefonlarında da kullanılmaya başladı.

Büyük şirketlerde çeşitli güvenlik nedenleri ile henüz kullanıma sokulmayan bu standart gelecekte hız sorunlarını çözüp yeni güvenlik sistemleri ile güvenirliliğini kanıtladığında küçük büyük her yerde karşımıza çıkacak gibi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim