Anlık Bildirim

Dente Fusion Plus: Nvidia ION tabanlı mini-bilgisayar satışa sunuldu

Dente markası altında başta oyuncular olmak üzere farklı segmentlere yönelik bilgisayar çözümleri sunan Denge Bilgisayar, enerji verimli mini-bilgisayar akımına kayıtsız kalmadı ve Nvidia ION tabanlı sistemini satışa sundu. Dente markası altında hazırlanan Fusion Plus isimli yeni model, hem tasarım özellikleri hem de sahip olduğu donanımla sınıfının ülkemizdeki güçlü temsilcilerinden birisi olacak gibi görünüyor.

Özel olarak tasarlanmış kasası ve kompakt boyutlarıyla şık bir görünüme sahip olan Dente Fusion Plus, 1.6GHz'de çalışan çift çekirdekli Atom 330 işlemcisinden güç alıyor. ION platformu kapsamında Nvidia'nın GeForce 9400M çipsetine sahip olan Fusion Plus, bu sayede yüksek tanımlı videoları oynatmakta sıkıntı yaşamadığı gibi CUDA teknolojisiyle video düzenleme uygulamalarını da hızlandırabiliyor.

Standart bir masaüstü bilgisayara kıyasla güç tüketimini %85'e varan oranda azaltabilen Fusion Plus, çoklu ortam odaklı kullanım ihtiyaçları için WiFi 802.11n kablosuz iletişim teknolojisine ve uzaktan kumandaya da sahip. Nvidia ION platformu sayesinde benzer pek çok çözümden farklı olarak 3D oyunların önemli bir kısmını belli ayarlarda oynatabilen sistemin aynı zamanda sessiz çalıştığı belirtiliyor.

VESA desteği sayesinde dilendiği takdirde monitör veya televizyonların arkasına da yerleştirilebilen Dente Fusion Plus bu sayede, yer probleminin yaşandığı kurumsal ortamlarda veya sade tasarlanmış modern bir oturma odasında monitörün ya da televizyonun arkasına gizlenebiliyor. Dente Fusion Plus'un, Nvidia ION tabanlı versiyonlarının fiyatları hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Dente Fusion Plus: Nvidia ION tabanlı mini-bilgisayar satışa sunuldu

Dente Fusion Plus: Nvidia ION tabanlı mini-bilgisayar satışa sunuldu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim