Anlık Bildirim

DFI'dan "CMOS RELOADED"

Şimdiye kadar mütevazi Anakartlarıyla tanınan ve bir çoğumuzun pek de adını duymadığı DFI gectiğimiz aylarda büyük bir atılım yaparak LANParty ve Infinity-serisiyle piyasaya girmiş ve en "baba" Anakartlar olan Asus, Abit ve Gigabyte'ı bir bakıma geride birakmıştı. Gerçi fiyatları (özellikle LANParty serisinin) oldukça yüksekti bu anakartların, ancak adı üzerinde PC-Mod ile uğrasanlar ve sükse satmak için PC'lerini bir LANPartisi'sindan diğerine sürükleyip duranlar arasında çok popüler hale gelmişti.

Evet cok geçmedi ve DFI yine yeni bir fikirle dönüyor. DFI anakartlarında yeni bir Bios versiyonu kullanmaya hazırlanıyor. Yeni bioslar özellikle Overclockçular icin düsünülmüş. Bu yeni özellik, 4 adet ayar profili ile değişik overclock seçeneklerini BIOS'a kaydetme olanağı sunuyor.

DFI bu özelliğe de jigs bir isim bulmuş " CMOS Reloaded " . Bu Bios ile donatılacak olan Anakartlar , LANParty Pro 875 (Rev. B), LANParty NFII Ultra (Rev. B), 875P Infinity, 865PE Infinity ve NFII Ultra Infinity serisindekiler. Hernekadar bu isim altında yatan özellik basit bir iyileştirmeden ibaret de olsa , şu an güncel bioslarda kullanılan "safe" , "optimal", "Ultra" gibi seçeneklerin yerine kişisel seçeneklerle, PC performansınızı gerek oyun gerekse , normal çalisma modunuza göre kendiniz ayarlayabileceksiniz. Diğer firmalarin bu özelliği Bioslarina dahil etmesi sadece bir zaman meselesi olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim