Anlık Bildirim

Diamond Radeon HD 4870 X2 XOC modelini kullanıma sunuyor

Diamond Radeon HD 4870 X2 XOC modelini kullanıma sunuyor

AMD-ATi'nin şimdiye kadar hazırladığı en güçlü ekran kartı olan ve rakibi Nvidia'dan performans liderliğini geri almasını sağlayan çift grafik işlemcili Radeon HD 4870 X2 için firmanın iş ortaklarında Diamond, XOC uzantıllı yeni ve özel bir model hazırladı. Yüksek performans meraklıları için geliştirdiği ifade edilen yeni ekran kartı, detaylarıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

AMD-ATi'nin referans tasarımda kullandığı soğutucuya sahip olan Diamond'un yeni modeli 55nm RV770XT gpu'sunun çiftine sahip. 2x 256-bit bellek veri yolu desteği ve 1600x paralel işlem birimine sahip olan kart 2GB GDDR5 bellek ile geliyor. Fabrika çıkışı arttırılmış saat hızlarına sahip olan kartın grafik işlemcileri 800MHz'de, bellekleri ise 3900MHz'de görev yapıyor.

Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen kart, DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 desteği de sunuyor. Quad-Crossfire desteğine sahip olan kart üzerinde iki adet DVI ve HDTV destekli tv çıkışları yer alıyor. Önümüzdeki günlerde kullanıcılar ile buluşması beklenen kartın fiyatı hakkında henüz açıklanan net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim