Anlık Bildirim

Dokupen RC800 ; mobil sayfa tarayıcılarda çıta yükseliyor

Amerika bazlı Planon, kalem boyutlarında olan bilgisayar bağımsız sayfa tarayıcıları ile isim yapmış bir teknoloji şirketi. Firmanın yeni taşınabilir sayfa tarayıcısı DocuPen RC800, 100 sayfalık yerleşik belleği, 100 ile 400 dpi arası resim çözünürlüğü ve MicroSD slotu sayesinde bellek arttırımına izin vermesiyle bu ufak tarayıcıların geldiği son noktayı temsil etmekte. RC800, kullanıcılara ofiste, okulda veya şantiye gibi alanlarda herhangi bir dökümanı bilgisayar bağımsız olarak tarayıp dijital olarak saklama olanağı sunuyor.

200 x 20 x 227mm boyutlarında ve 57 gram ağırlığında olan ürün, kullanıcılara taşıma konusunda zorluk çıkartmayacak boyutlarda ve ölçülerde. Ürünün hafif olabilmesi için kasası plastikten yapılmış. Bu RC800'ü biraz kırılgan yapsa da sert şekilde düşürmediğiniz sürece sorun yaratmıyacak bir durum.

Taranıcak dökümanın başından aşağıya kadar elle sürüklemek kaydı ile tarama işlemini gerçekleştiren RC800, çözünürlüğe göre 4 ile 8 saniye arasında A4 boyutlarındaki bir sayfanın tarama işlemi bitirmekte. Cihazın o anda bulunduğu modların görülebilmesi için altlarında bir dizi led bulunan resimli bir durum paneli bulunmakta.

Dokupen RC800 ; mobil sayfa tarayıcılarda çıta yükseliyor

Siyah beyaz, 12bit ve 24 bit renk seçenekleri bulunan üründe taranan döküman 8MB lık yerleşik hafızada depolanmakta. Firma 8MB lık alana 100dpi ve renkli 100 adet resme kadar saklanabileceğini belirtmiş fakat ürünün desteklediği MicroSD kart genişleme yuvası sayesinde depolama alanı 256MB'a kadar arttırılabilmekte.

Dokupen RC800 ; mobil sayfa tarayıcılarda çıta yükseliyor

Bilgisayar ile bağlantısını USB portu üzerinden sağlayan RC800'ün TIF formatında saklamış olduğu resimler, beraberinde gelen özel bir yazılım sayesinde bilgisayara aktarılmakta. Ürün ile gelen yazılımın ayrıca OCR özelliğide bulunuyor. Yerleşik şarj edilebilir Li-ion bataryası ile 50 dakika boyunca tarama yapabilen RC800, şarjını USB portu üzerinden yapmakta.

http://www.virtual-laser-keyboard.com/ WEB adresini ziyaret ederek örnek tarama test resmine (en altta PDF linki) ulaşabileceğiniz RC800, yapabildikleri ve sağladığı kolaylıklarla dikkat çekici bir cihaz. Özellikle bilgisayar bağımsız çalışabilmesi kullanıcılara oldukça fazla esneklik kazandırmakta. Yurtdışında 300$ fiyat etiketiyle satılmakta olan ürünün bir alt modeli olan ve yurtdışında 150$ fiyat etiketiyle satılan RC700 hakkında bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim