Anlık Bildirim

Donamon Fan ile diz üstü bilgisayarlarınızı hem soğutun hemde genişletin

Diz üstü bilgisayarlar günümüzde artan performansları ve uygun seviyelere inen fiyatlarıyla git gide daha çok kullanıcının ilgisini çekiyorlar. İlk başlarda sadece iş amaçlı düşünülen diz üstü bilgisayarlar günümüzde ev kullanıcıları tarafından da tercih edilmekteler. Küçük yapıları, taşınabilirlikleri ve uzun pil ömürleri ile oldukça çekici olan yeni nesil diz üstü bilgisayarlarda ev kullanıcılarının yaşadığı bazı sorunlar yok değil. İlk olarak pil ömrü açısından uzun süre şarjda takılı olarak kullanılmaması ve dikkatli olunması gereken diz üstü bilgisayarlarda bir diğer eksik ise küçük yapıları nedeniyle ısıyı tam olarak uzaklaştıramamaları ve uzun süreli çalışmalarda performans düşmesi ve benzeri sorunlar yaşanması.

Son günlerde diz üstü bilgisayarların uzun süreli çalışma anındaki ısınma problemlerini en aza indirmek için USB üzerinden güç alan soğutucular yurtdışında satılmaya başladılar. Donamon Fan'da bu soğutuculardan biri fakat cihazı diğer basit soğutuculardan ayıran bir çok gelişmiş özelliği mevcut. Donamon Fan enerji ihtiyacını USB portundan sağlamıyor yani taşınabilir bir ürün olarak tasarlanmamış. Daha çok ev veya ofis kullanımı için tasarlanmış ürünün güç ihtiyacı ek adaptör ile sağlanmakta.

Ürün bağlandığı USB portu üzerinden sisteme USB 2.0 HUB, 11 in 1 kart okuyucu ekliyor ve kullanıcıya 2.5'' lik ek bir sabit diski USB üzerinden sisteme ekleme olanağıda sunuyor. Tek yapmanız gereken sabit diski ürünün içerisine yerleştirmek ve USB portundan Donamon Fan'ı sisteme bağlamak. Sistemin sağladığı ek USB portlarına klavye ve fare bağlanarak Donamon Fan'ı basit bir diz üstü bilgisayar masa üstü istasyonu olarakta kullanmak mümkün.

1.15 kilo ağırlığındaki ürün 315x240x28mm boyutlarında. Sistemin sahip olduğu 70x70x10 mm boyutlarındaki fan 2600 rpm hızında dönmekte ve dönüş esnasında 26 dBA gürültü oluşturmakta. Fanın gürültüsü sessiz ortamlarda duyulabilecek düzeyde fakat müzik dinlerken veya iş yerinizde sizi rahatsız etmeyecektir.

Uzun süreler açık kalan ve bazı zamanlarda ek kapasite ihtiyacı duyan diz üstü bilgisayarınıza iki adet USB 2.0 portu, 11 in 1 kart okuyucu ve sabit diski bir arada bağlayıp aynı zamanda da soğutmada yardımcı olan Donamon Fan yutdışında yaklaşık olarak 130$ dan satılmakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim