Anlık Bildirim

ECS'den GeForce 9300 yonga setli Black serisi yeni anakart

ECS'den GeForce 9300 yonga setli Black serisi yeni anakart

Kısaca ECS olarak tanınan Elitegroup Computer Systems, Black serisi anakart ailesine Nvidia'nın GeForce 9300 / nForce 730i yonga setini kullanan yeni bir model daha ekledi. Firmanın ATX formundaki GF9300T-A kod adlı yeni anakartı özellikle baskılı devresi ve renkli komponentleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Intel'in LGA775 formundaki güncel işlemcileriyle kullanılabilen anakart dört adet DIMM slotu üzerinden 8GB'a kadar DDR-2 1066MHz bellek desteği sunuyor.

Nvidia'nın DirectX 10 desteği sunan ayrıca yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen yeni IGP'lerinden GeForce 9300'ü kullanan anakart ayrıca Hybrid SLI desteği de sunuyor. CUDA mimarisine destek sunan 16x paralel işlem birimiyle donatılan anakart üzerinde harici ekran kartı kullanmak isteyen veya Hybrid SLI teknolojisinden faydalanmak isteyenler için PCIe 2.0 destekli PCIe X16 slotu da bulunuyor.

PCIe x16 slotuna ek olarak iki adet PCIe x1 ve 3x PCI slotuna sahip olan ECS GF9300T-A üzerinde farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyen 6x SATA-II konnektörü, 8 kanal yüksek tanımlı ses ve gigabit ethernet gibi özelliklere ek olarak görüntü aktarımı için D-Sub ve HDMI konnektörleri de yer alıyor. Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen GeForce 9300 yonga setli yeni anakartın fiyatı hakkındaysa şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim