Anlık Bildirim

ECS'nin Black serisi X58 yonga setli anakartı hazır

ECS'nin Black serisi X58 yonga setli anakartı hazır

Lansmanına üç haftadan daha kısa bir süre kalan Nehalem tabanlı Core i7 serisi işlemciler için anakart üreticilerinin hazırlıkları da artık son aşamaya gelmiş durumda. Üreticiler arka arkaya X58 yonga setli anakartlarının üretime hazır versiyonlarını sergilerken bu yönde hamle gerçekleştirilen bir diğer isim de Black serisi anakartlarıyla son dönemin popüler isimlerinden ECS oldu.

ECS'nin Black serisi dahilinde hazırladığı X58B-A kod adlı yeni anakartı, X58+ICH10R yonga setini kullanıyor ve Intel'in LGA1366 formundaki Core i7 920, 940 ve Extreme Edition 965 modelleriyle kullanılabiliyor. Serinin daha önce kullanıma sunulan diğer modellerinde olduğu gibi X58B-A da siyah renkli baskılı devresi ve renkli komponentleriyle dikkat çekecek gibi görünüyor.

Üzerinde altı adet DIMM slotu bulunan ve 1333MHz'e kadar DDR3 bellek desteği sunan anakart, ısı iletim teknolojisini esas alan, pasif soğutucusuyla da dikkat çekiyor. Üzerinde çift PCIe x16 slotu bulunan ve hem SLI hem de Crossfire X desteği sunan X58 yonga setli yeni model, katı kapasitörleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor ve PCIe 2.0 standardına destek veriyor.

PCIe x16 slotlarına ek olarak üzerinde bir adet PCI ve 2x PCIe x1 slotu bulunan ECS X58B-A, farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyen 6x SATA-II konnektörüyle geliyor. Profesyoneller için Debug LED ve güç/reset butonlarına da sahip olan yeni anakart, 8 kanal yüksek tanımlı ses, eSATA, ve çift gigabit ethernet özelliklerine de sahip.

Intel'in Nehalem lansmanına paralel olarak kullanıma sunulması beklenen anakartın, yurt dışında 260$ seviyesinden kullanıma sunulabileceği belirtiliyor.

ECS'nin Black serisi X58 yonga setli anakartı hazır

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim