Anlık Bildirim

ELSA GeForce 9800GT tabanlı yeni ekran kartını kullanıma sunuyor

ELSA GeForce 9800GT tabanlı yeni ekran kartını kullanıma sunuyor

Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan ve Quadro serisi profesyonel grafik kartlarının Japonya'daki satışını gerçekleştiren ELSA, GeForce 9800GT tabanlı yeni modelini duyurdu. Gladiac 998 GT V2 512MB isimlendirilen yeni model özellikle soğutucusu ile dikkat çekiyor ve bu açıdan Nvidia'nın referans tasarım GeForce 9800GT modelinden de ayrılıyor.

Fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelen kartın grafik işlemcisi 650MHz'de, paralel işlem birimleri 1500MHz'de ve bellekleri de 1800MHz'de görev yapıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 112x paralel işlem birimine sahip olan SLI ve DirectX 10 destekli ekran kartı tek slot tasarımla ve Mavi renkli baskılı devre ile geliyor. Yapılan açıklamalara göre yeni soğutucu kartın gürültü seviyesini de aşağı çekiyor.

ELSA'nın daha önce kullanıma sunduğu Gladiac 998 GT kod adlı modelde 24dbA olan gürültü seviyesi yeni mdoelde 18.6 dBA seviyesine çekilmiş. PCIe 2.0 arabirimini kullanan ve 6-pin'lik ek güç girişiyel gelen ekran kartı PureVideo HD teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapaibliyor. Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen kartın fiyatı açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim