Anlık Bildirim

En iyisini isteyenlere; SoundFlavors Personal Sound System bluetooth kablosuz kulaklık seti

Bluetooth kablosuz kulaklık setlerinin cep telefonu kullanıcılarına sağladıkları kolaylıklar tartışılmaz. Özellikle araba sürerken güvenli ve kaliteli bir şekilde telefon görüşmeleri yapmak istiyorsanız bu setlerden birine mutlaka sahip olmalısınız. Peki tüm bu sağladıkları yararları düşündüğünüzde bir bluetooth kablosuz kulaklık seti için en fazla ne kadar parayı gözden çıkartırsınız? Sizi bilemeyeceğim fakat Soundid isimli bir firmanın geliştirmiş olduğu ve 680$'lık uçuk satış fiyatıyla SoundFlavors Personal Sound System'in benim için ulaşılmaz olduğunu söyleyebilirim.

Belki yazım yanlışı olabileceğini düşünenler için tekrarlamakta yarar görüyorum SoundFlavors Personal Sound System isimli kablosuz cep telefonu kulaklık setinin tam tamına 680$'lık fiyat etiketi bulunuyor. Ne güzeldir ki cihazın tek farkı fiyatı değil, SoundFlavors Personal Sound System'i özel kılan ve piyasadaki rakiplerinden ayıran 3 temel özellik mevcut. Bunlardan ilki SoundFlavors Personal Sound System'in üretilirken tıbbi ses teknolojilerinden yararlanılan ve işitme zorluğu çekenler öncelikli olarak üretilmiş ilk kablosuz kulaklık seti olma özelliği taşıması.

En iyisini isteyenlere; SoundFlavors Personal Sound System bluetooth kablosuz kulaklık seti

Tabi sadece işitme zorluğu çekenler değil bluetooth destekli kablosuz kulaklık setinde olabilecek en yüksek ses kalitesini isteyen kullanıcılar da SoundFlavors Personal Sound System'i satın alıp kullanabilirler. Cihaz bunun yanında yine piyasadaki benzerlerinde pek bulunmayan iki aynı tip kulaklığın birbirleri arasında kablosuz görüşme yapabilmesi desteğine de sahip. Bu özellik, işitme zorluğu çeken iki kişinin kalabalık bir ortamda olabildiğince sessiz bir şekilde kunuşabilmelerine olanak verirken, motorsiklet üzerinde veya benzer bir ortamda işitme engeli bulunmayan fakat gürültüden dolayı birbirlerini zor işiten kişiler arasında da iletişim kurmak için kullanılabilir.

SoundFlavors Personal Sound System, ayrıca satın alınabilecek mikrofonu ile kullanıcılara herhangi bir ses kaynağından çıkan sesi uzaktan dinleyebilme imkanı da veriyor. Örnek vermek gerekirse mikrofonu TV'nin yanına koyup başka bir odadan TV'nin sesini açmadan dinleyebiliyorsunuz. Veya işitme zorluğu çeken kişiler TV'nin sesini açmaya gerek kalmadan TV'nin yanına yerleştirdikleri mikrofon sayesinde uzaktan sesleri duyabiliyorlar.

Cihazın üzerindeki tuşlar sayesinde çağrı cevaplama, ses seviyesi ve sesli arama fonksiyonları kolay bir şekilde yönetilebiliyor. Yerleşik mikrofonunun gürültü kesme özelliği sayesinde karşı tarafa sadece sizin sesiniz iletiliyor. Ayrıca gürültü filitreleme ve ses filitreleri de gelen sesi filitreleyerek olabildiğince anlaşılır olmasına yardımcı oluyor. Bu da hem arayan hem de aranan için en iyi telefon görüşmesi deneyiminin sunulduğu anlamına geliyor.

Aynı işitme cihazlarında olduğu gibi kulak içine giren bir tasarımı bulunan SoundFlavors Personal Sound System'i sadece cep telefonlarıyla değil, bluetooth ile kablosuz ses aktarımına izin veren bütün cihazlarda kullanabilmek mümkün. Cihazın paketinden değişik kulak boyutlar için gerekli kulak askıları da çıkıyor. 4 saat çalışma 2.5 gün bekleme süresine sahip olan ürün her ne kadar yüksek bir satış fiyatına sahip olsa da şu an için işitme zorluğu çekenler ve olabilecek en iyi kulaklık setine sahip olmak isteyenler için tek bluetooth destekli kablosuz kulaklık seti çözümü olma özelliğini taşıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim