Anlık Bildirim

Estone Car MP3 Player : Araç içinde Cd değiştirme yada arama derdine son ...

Araba ile yolculuk yaparken yol stresinden kurtulmak ve geçen zamanı eğlenceli kılmak için herhalde en iyi şey müzik dinlemektir. Her ne kadar günümüzde araç içi televizyon yada VCD/DVD filmler izlemek için sistemler olsada sürücünün görüntülü sistemler izlemesi hem kendi sağlığı hemde yolcular için pek iyi olmaz herhalde, nedersiniz?

Araç içi müzik sistemi dendiğinde herkezin aklına ilk güçlü anfiler ve haporlörler gelse de ilk olarak işe iyi bir oto teyp alarak başlamak gerek. Nede olsa o muhteşem anfiniz ve haporlör sisteminiz kötü ve parazitli radyo çeken yada kaset çalım kalitesi düşük bir teyp ile işe yaramayacaktır. Günümüzde CD / MP3 ve içerisindeki yerleşik hafızaya atılmış WMA ve MP3 dosyalarını çalabilen bir çok oto müzik sistemi var Estone Car MP3 Player'da bunlardan biri ama oldukça fonksiyonel bazı eklemelerle kendini rakiplerinden ayırıyor... Nedir bu farklılıklar bakalım isterseniz;

Estone Car MP3 Player, üçü (3) bir arada bir oto müzik sistemi. Müzik CD leri ve MP3 dosyalarını çalabilmekte, radyo için FM/AM tuner e sahip ve istenen müzik CD lerini ve Radyoda çalan şarkıları içerisindeki 20GB lık diske kayıt edebiliyor. Estone Car MP3 Player'da öne çıkan özeliik içerisine konan bir müzik CD sindeki Trackleri içerisindeki sabit diske MP3 formatında kayıt edebilmesi. Böylece sevdiğiniz albümleri direk içerisindeki hafızaya kayıt ederek araç içinde CD arama veya CD değiştirme derdinden tamamen kurtuluyorsunuz. Yada bagajınızı bir CD değiştirici ile paylaşmak yerine eşyalarınıza ek yer açabilirsiniz.

Bu cihazı içersinde sabit disk nulunan diğer modellerden ayıran ek bir özellikte içerisindeki sabit diskin çıkartılabilir olması. diğer modellerde bu mümkün değildi ve MP3 girişini sadece CD ler üzerinden yapabiliyorduk. Şu an ise USB 2.0 potundan sabit diski bilgisayarınıza bağlayıp müzik arşivinizi hızlı bir biçimde sisteme aktarabilirsiniz.. Firma bir sonraki modeldede kablosuz bağlantı seçeneğini sisteme ekleyerek taşınabilir cihazlarla sistem arasında dosya transferini mümkün kılacak.

Estone Car MP3 Player : Araç içinde Cd değiştirme yada arama derdine son ...

Cihaz üzerine takılan Audio CD leri 16x hızında 5 dakika içerisinde kayıt altına alabiliyor. Ayrıca 200 saniye kadarda şok koruması sağlayarak CD üzerinden müzik dinlerken sarsıntıların kesilmelere yol açmasını engelliyor. Darbe ve sarsıntılara karşı ek olarak güçlendirilmiş cihaz 200g kuvvetindeki şoka 11 ms boyunca dayanabiliyor. Yani anlık çarpmalarda kokulacak birşey yok.

Oldukça büyük olan ekranı üzerinde içerisindeki MP3 arşivinizi yönetmek oldukça kolay. Parçalar albüm, tür veya söyleyen sanatçı gibi değişik katagorilerde listelenebiliyor. Cihazın ses çıkş gücünü sağlayan dört (4) kanal olan ve her kanalda 45 Watt güç verebilen anfide oldukça yeterli çünkü 180 Watt çıkış gücü bir çok kişi için fazla bile gelebilir.

Yurt dışı fiyatı 650$ olan cihaz. Ülkemize gelirmi bilinmez ama bu olasılığın yüksek olduğunu söylemek zor değil. Son zamanlarda oldukça yayılan araba modifiye ve iç dizaynda teknolojiye ayak uyduran tasarımlar firmaları bu tip ürünleri ithal etmeye ve kullanıcıya sunmaya zorluyor. Estone her ne kadar yeni bir firmada olsa ürettiği akılcı tasarıma sahip araba müzik sistemleri ile ismini duyurmayı başarmış bir firma.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim