Anlık Bildirim

Evercool, yeni işlemci soğutucusu Transformer 4'ü duyurdu

Evercool, yeni işlemci soğutucusu Transformer 4'ü duyurdu

Komponent üreticisi Evercool, Transformer serisi işlemci soğutucularının en yeni temsilcisi olan Transformer 4 (HPJ-12025) modelini duyurdu. Yüksek performanslı işlemcilere eşlik etmek üzere hazırlanan soğutucu üzerinde Bakır tabanlı dört adet ısı aktarım borusu yer alıyor.

Alüminyum tabanlı çok sayıda yaprak ile donatılan işlemci soğutucusu, 130mm x 122mm x 160mm boyutlarında ve 843.5 gram ağırlığında. 120mm'lik çift fanla kullanılabilen soğutucunun en önemli olarak DHT (direct-touch heatpipes) teknolojisini kullanması gösteriliyor.

DHT teknolojisis sayesinde ısı boruları doğrudan işlemci yüzeyi ile kontakt halinde oluyor. İşte bu sayede işlemci ve soğutucu arasındaki ısı aktarımının çok daha efektif lirtilen soğutucu bir şekilde gerçekleştirildiği ifade edilirken fanlarının 38CFM'lik hava üflediği be 21dBA gürültü yarattığı belirtiliyor.

Hem AMD hem de Intel'in güncel masaüstü işlemci modelleriyle kullanılabildiği belirtilen Transformer 4 ile Evercool'un segmentinde iddialı olmayı hedeflediği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim