Anlık Bildirim

Flash tabanlı oyunlar için taşınabilir oyun konsolu; MyRacer MF101

Flash tabanlı oyunlar için taşınabilir oyun konsolu; MyRacer MF101

Crysis, Far Cry, Need For Speed veya World of Warcraft serisi gibi oyunları yüksek çözünürlükte ve kalite ayarlarında oynamak hemen her oyuncunun hayalidir. Günümüz modern oyunlarının yanı sıra flash tabanlı oyunlarda kimi zaman hayat kurtarıcı rol üstlenebiliyor. Eski veya yeni hemen her sistemde çalışan flash tabanlı oyunlar evde, işte ve şimdi şimdi yollarda stress atmak için değerlendirilebiliyor.

Kore merkezli MyRacer firmasının kullanıma sunduğu yeni oyun konsolu flash tabanlı oyunlar için hazırlandı. MF101 kod adını taşıyan oyun konsolu, 320x240 çözünürlüğünü destekleyen 2.4" boyutunda ekran ile geliyor. Gücünü 192MHz'de çalışan ARM işlemcisinden alan taşınabilir oyun konsolu 1GB'lık dahili hafızası ile yaklaşık 1000 flash oyununu depolayabiliyor.

Flash tabanlı oyunların oynanabilmesine ek olarak çoklu ortam fonksiyonlarına da sahip olan konsol üzerinden video veya ses dosyalarını oynatabilmek te mümkün. Metin ve resim gösterimi de yapabilen MyRacer MF101, toplam 8 adet kontrol butonuna sahip olan konsol daha yüksek depolama alanı için SD kart desteği de sunuyor ve kendi kulaklığıyla birlikte geliyor.

MyRacer firmasının MF101 isimli yeni oyun konsolu Kore'de 66$'lık etiket fiyat üzerinden satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim