Anlık Bildirim

Gainward BLISS 9600GT Golden Sample ortaya çıktı

Nvidia GeForce 9600GT modelini bugün itibariyle resmen duyuruyor. GeForce 9600GT ile daha önce açıkçası pek yaşanmayan bir durum yaşanıyor. Üretici firmaların neredeyse tamamı referans modellere ek olarak özel tasarımlı, farklılaştırımılmış detayları ile dikkat çeken ve fabrika çıkışı arttırılmış saat hızları ile gelen GeForce 9600GT modellerini de resmi lansmana paralel olarak anons ediyor. Hatırlanacağı üzere GeForce 8800GT modelinde uzun sayılabilecek bir süre özelleştirilmiş modeller piyasaya çıkamamıştı.
Nvidia'nın özellikle yurt dışında popüler olan partnerlerinden Gainward'ın hazırladığı yeni ve iddialı modeli de ortaya çıktı. Firmanın BLISS 9600GT Golden Sample kod adını verdiği yeni ekran kartı başta soğutucusu olmak üzere özelleştirilmiş detayları ile dikkat çekiyor. Palit tarafından üretildiği ifade edilen kart standart soğutma yerine ısı iletim teknolojisini esas alan özel ve daha güçlü bir soğutucu kullanıyor ve tahmin edebileceğiniz üzere referans tasarımda tek slot kaplayan 9600GT'nin aksine kart çift slot soğutma ile geliyor.
Yaygın olarak kullanılan çift fazlı soğutma yerine daha yüksek saat hızlarına katkı sağlaması ve daha iddialı stabilite elde edebilmek için 3 fazlı güç modülü ile donatılan Gainward'ın yeni ve iddialı kartı katı kapasitörler ile donatılmış durumda. Dual Dual-link DVI-I, HDMI, DisplayPort ve Opitik ses çıkışına sahip olan ekran kartı fabrika çıkışı 700/2000MHz'e çıkarılan arttırılmış saat hızları ile geliyor. Samsung'un K4J52324QE-BJ1A kodlu 1.0ns'lik GDDR3 belleklerini kullanan kartın bellek modülleri GeForce 9800GX2'de de kullanılıyor ve doğal olarak 2400MHz'e çıkabilme potansiyeli kağıt üzerinde var. 5 yıllık garanti ile kullanıma sunulan Gainward BLISS 9600GT Golden Sample'ın fiyatı hakkında net bir bilgi henüz bulunmuyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim