Anlık Bildirim

Gainward soğutucusuyla dikkat çeken GeForce 9800GTX+ modelini tanıttı

Palit çatısı altında çalışmalarına devam eden Gainward, Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisine geçiş için gerçekleştirdiği ilk model girişimi olan GeForce 9800GTX+'e yönelik olarak yeni bir model hazırladı. Nvidia'nın referans tasarımından özellikle soğutucusu ile ayrılan kartın daha standart modele göre daha serin ve sessiz çalıştığı ifade ediliyor.

55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan G92b gpu'sunun güç verdiği ekran kartı 256-bit bellek veri yolunu destekliyor ve 128x paralel işlem birimiyle birlikte geliyor. Üzeride 512MB GDDR3 bellek bulunan DirectX 10 destekli kart PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.

Gainward soğutucusuyla dikkat çeken GeForce 9800GTX+ modelini tanıttı

Isı iletim teknolojisini esas alan ve çift slot tasarıma sahip olan özel soğutucusu ile dikkat çeken Gainward'ın yeni modeli SLI ve Triple SLI kurulumlarına da olanak tanıyabiliyor. PCIe 2.0 standardına destek veren kartın grafik işlemcisi 745MHz, bellekleri ise 2200MHz'de görev yapıyor.

CUDA ve PhsyX gibi Nvidia'nın gelecek planlarında önemli yer teşkil eden yeni teknolojiler ile de kullanılabilen kartın üzerinde çift DVI ve HDTV destekli tv çıkışı bulunuyor. Ayrıca ürünün kutu içeriğine HDMI adaptörünün ilave edildiği de belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak Gainward'ın yeni modeli için fiyat bilgisi şimdilik bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim