Anlık Bildirim

Gigabyte P45 yonga setli EP45-UD3 modelini kullanıma sunuyor

Gigabyte P45 yonga setli EP45-UD3 modelini kullanıma sunuyor

Endüstrinin önde gelen donanım üreticileirinden Gigabyte, EP45-UD3 modelini kullanıma sunuyor. Ultra Durable 3 serisi dahilinde hazırlanan ve grubun en ekonomik çözümü olan anakart, P45+ICH10 yonga setini kullanıyor. Intel'in LGA775 formundaki tek, çift ve dört çekirdekli güncel tüm işlemcileriyle kullanılabilen EP45-UD3, Ultra Durable 3 prensipleri çerçevesinde önemli bazı özelliklere sahip.

Yeni anakartın baskılı devresinde 57 gramlık dahili bakır katman bulunuyor. Gigabyte'a göre geliştirilen yeni yöntem ile anakart yaygın olarak kullanılan geleneksel modellere göre 50 dereceye varan oranda daha serin çalışabiliyor. Ayrıca DDR2 1366MHz+ DDR2 bellek desteği sunan EP45-UD3, Japon üretimi katı kapasitörleri ve geliştirilen dinamik enerji tasarrufu teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Dört adet DIMM slotu üzerinden 16GB'a kadar DDR2 bellek desteği sunan anakart ayrıca 6 fazlı güç tasarımıyla geliyor. Kuzey ve güney köprüsü pasif olarak soğutulan PCIe 2.0 destekli anakart üzerinde bir adet PCIe 16 slotuna ek olarak 3x PCIe x1 ve 3x geleneksel PCI slotu bulunuyor. Farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyen 6x SATA-II konnektörüyle donatılan anakart ta IDE portu da bulunuyor.

Algoritmaları güncellenen yeni Dinamik Enerji Tasarrufu teknolojisiyle güç tasarrufu ve enerji verimliliğinde Ultra Durable II jenerasyonu dahilindeki anakartlara göre daha başarılı olduğu belirtilen EP45-UD3 üzerinde 8 kanal yüksek tanımlı ses ve gigabit ethernet gibi özellikler de yer alıyor. Çift BIOS ile gelen Gigabyte'ın yeni modelinin önümüzdeki günlerde ülkemiz pazarına da giriş yapması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim