Anlık Bildirim

GlacialTech yeni işlemci soğutucusu UFO V51'i kullanıma sunuyor

GlacialTech yeni işlemci soğutucusu UFO V51'i kullanıma sunuyor

GlacialTech ilk detayları bir süre önce gün ışığına çıkan yeni işlemci soğutucusu UFO V51'i yaptığı açıklamayla resmi olarak duyurdu. Tasarımıyla dikkat çeken ve benzer dizayn anlayışına sahip olan pek çok soğutucudan ayrılan yeni model, UFO V51 Silent ve UFO V51 PWM isimli iki farklı varyasyonla kullanıma sunuluyor. Bakır tabanlı yüzeye ve dört adet ısı aktarım borusuna sahip olan soğutucu Alüminyum yapraklar ile donatılmış durumda.

92mm'lik çift fan ile donatılan soğutucunun UFO 51 Silent isimli varyasyonunda fanlar 1600RPM'de, UF051 PWM modelinde ise fanlar 800-2500RPM hızlarında çalışıyor. Tabii fan dönüş hızlarındaki farklılık modellerin yarattığı gürültü seviyesine de etki ediyor zira yapılan açıklamaya göre UFO 51 Silent'ın yarattığı gürültü 19dBA seviyesindeyken, PWM kontrollü UFO 51 PWM modelinde gürültü seviyesi fan dönüş hızına göre değişebiliyor.

130 x 157 x 138 mm boyutlarında ve 780 gram ağırlığında olan yeni soğutucu Intel platformunda LGA775 ve LGA1366 formundaki işlemcilerle, AMD platformunda ise Soket 754, 939, 940, AM2(+) ve Soket F formundaki işlemciler ile kullanılabiliyor. Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen GlacialTech UFO51 için şimdilik herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim